L’aplicació líder de formació professional Qdcursos integra els alumnes de totes les edats dintre del seu gran número de cursos formatius que ofereix per tot el territori català.

Qdcursos és una aplicació capdavantera i referent que té com a objectiu apropar els centres i els alumnes, per facilitar-los l’accés a tota la formació professional.

Els cursos de formació professional tenen com a principal finalitat millorar les competències de l’estudiant de cara al món laboral. No obstant, també existeix un altre factor igual d’important per a tots els formadors i les formadores, que acostuma a passar desapercebut, com és la realització personal de l’alumne.

El target dels alumnes actuals de Qdcursos està entre els 18 i els 65 anys. Els alumnes més joves ja tenen per la mà el ritme de l’estudi i no els suposa una dificultat especial. No obstant, els alumnes més adults es troben en la situació d’estudiar de nou, després de molts anys, per necessitat laboral o per la motivació d’adquirir nous coneixements professionals.

La formació professional no té edat, el més important és l’actitud positiva de l’alumne per aprendre i millorar un aspecte del seu coneixement per poder aconseguir els objectius que s’han establert”, explica Josep Ignasi Benet, tresorer de Catformació i responsable del projecte de Qdcursos.

Quina és la seva finalitat?

La finalitat de Qdcursos és la integració de qualsevol alumne, indepentdenment de l’edat que tingui, ja que, el més important és formar a la persona.

La formació ens atorga un augment considerable de l’autoestima i de les habilitats socials mitjançant la qual, de manera indirecta, provoca una millora en les nostres relacions personals i laborals. Qdcursos ajuda als alumnes de qualsevol edat ha augmentar la competència professional i la productivitat.

El fet de tenir una capacitat més gran, permet de forma directa afrontarla presa de decisions importants o la resolució de situacions conflictives d’una manera més eficaç.

Múltiples Itineraris de cursos formatius per tots els alumnes

L’aplicació de Qdcursos compta amb un cercador intel·ligent que mostra els resultats de la cerca dels cursos prioritzant sempre les necessitats de l’alumne.

També mostra els interessos dels usuaris, els itineraris formatius que necessiten completar o, fins i tot, la proximitat als diferents centres d’estudis.

A més a més, incorpora un procés d’inscripció integrat per posar les coses encara més fàcils. Qdcursos ofereix la possibilitat d’inscriure’s directament al curs escollit, des del mateix dispositiu, sense haver de sortir de l’aplicació ni fer gestions complicades.

Tots els alumnes, indepentdenment de la seva edat, tenen la possibilitat de seguir diferents itineraris dels cursos formatius per anar aprenent les matèries específiques d’una temàtica concreta”, afirma l’equip docent de Qdcursos.

Escriu el teu comentari