L’aplicació Qdcursos retorna del període vacacional amb una nova proposta de cursos de formació per a tots els seus alumnes.

Un cop finalitzades les vacances d’estiu, tots els centres formatius integrats dins de Qdcursos tornen amb les piles carregades i amb una nova i renovada oferta formativa. 

Són molts els alumnes que tenen com a principal objectiu formar-se per millorar les seves competències professionals durant els mesos posteriors a les vacances d’estiu i, sobretot, el mes de setembre. 

L’ampliació de les capacitats tècniques i habilitats socials a través d’accions formatives serveixen per posicionar-se en una situació de partida privilegiada per accedir al mercat de treball, per a promocionar dins la companyia o per aconseguir una feina més satisfactòria a una altra empresa.

Gràcies a la formació, els alumnes són capaços de dur a terme amb èxit les fites que es proposen i d’afrontar nous desafiaments, cosa que té un impacte positiu en la seva motivació laboral i la seva satisfacció personal i autoafirmació.

També, potencia la confiança i l’autoestima en les relacions personals. La formació aporta coneixements, però també habilitats socials capacitant els alumnes per interactuar amb el seu entorn amb una actitud més positiva.

Nou programa formatiu a l’aplicació Qdcursos

Cal recordar que Qdcursos és una aplicació que ja ha superat el registre total de 7.450 inscripcions d’alumnes, situant així l’APP com a capdavantera i referent al país, que conté tota l’oferta formativa de formació professional ocupacional de tot el territori català. 

Un total de 4.190 alumnes ja han realitzat com a mínim un curs de formació, que han trobat a l’APP de Qdcursos.

I la majoria d’aquests alumnes s’han fidelitzat i han seguit l’itinerari de cursos marcat per l’aplicació mòbil amb l’objectiu de seguir una evolució d’aprenentatge en funció de la temàtica escollida per formar-se.

Josep Ignasi Benet, tresorer de Catformació i responsable del projecte, explica que tots els centres formatius de Qdcursos han preparat una amplia i atractiva oferta formativa de múltiples temàtiques pels alumnes de l’aplicació”. 

Entre les principals temàtiques dels cursos de formació dels propers mesos fins a finals d’any destaquen:

  • Cursos de màrqueting relacionats amb les xarxes socials, el posicionament SEO/SEM, la venta de productes per internet, Big Data, entre d’altres.
  • Cursos d’educació inclusiva d’autisme i TDAH.
  • Cursos d’idiomes.
  • Cursos de serveis d’assistència.
  • Cursos de gestió d’empresa sobre com fer una nòmina, aplicar la comptabilitat informatitzada i atenció i venda en centres comercials, etc.

L’objectiu de Qdcursos és facilitar l’accés universal de la ciutadania a tota l’oferta de Formació Professional Ocupacional que es desenvolupi al nostre país, apropant els centres i els alumnes per a que tinguin una relació més estreta.

Escriu el teu comentari