Els cursos de formació professional sobre la gestió de la comptabilitat d’un negoci són dels més buscats pels alumnes de Qdcursos.

Les estadístiques, de l’últim any de la pàgina web de l’aplicació Qdcursos, indiquen que els usuaris estan interessats en millorar les seves competències professionals en l’àmbit empresarial. Més de 500 usuaris han realitzat un total de 750 cerques a l’aplicació, amb la finalitat de trobar cursos de comptabilitat empresarial, elaboració de nòmines, gestió administrativa, entre d’altres.

Per entendre millor el concepte de comptabilitat, es pot definir com les tècniques per poder recollir tots els moviments comptables que l’empresa duu a terme. Una disciplina que estudia els comptes de l’empresa i que permet conèixer quina és la situació econòmica de l’empresa en tot moment, les seves possibilitats, els beneficis o les pèrdues.

La figura d’un professional comptable és una de les sortides professionals més sol·licitades en el món laboral. La importància de la comptabilitat en qualsevol  negoci petit, mitjà i/o gran és un punt clau. Possiblement, sigui l’element més important de tota empresa.

Per aquest motiu, comptar amb un professional expert en la matèria és sinònim de bons resultats. Aquí és on la formació adquireix un paper molt important per dotar als alumnes dels coneixements necessaris i específics per trobar feina en aquesta matèria.

Josep Ignasi Benet, tresorer de CATFormació i responsable del projecte de Qdcursos, explica que els cursos de formació sobre la gestió de la comptabilitat d’una empresa estan molt demandats pels alumnes de Qdcursos per l’àmplia sortida laboral  que representa formar-se en una matèria tant específica en l’àmbit empresarial”.  

Actualment, la majoria dels comptables utilitzen eines i sistemes informàtics que realitzen informes analítics més exhaustius i que puguin ajudar a una millor presa de decisions. 

Tipus de cursos formació Qdcursos

L’aplicació de Qdcursos disposa d’una àmplia oferta formativa gràcies als cursos de formació que ofereixen els centres formatius de tot el territori català. Dintre dels diferents cursos de comptabilitat, els més destacats pels alumnes són:

  • Comptabilitat informatitzada.
  • Gestió comptable i gestió administrativa per a auditoria.
  • Comptabilitat bàsica.
  • Comptabilitat avançada.
  • Operacions auxiliars de serveis administratius i generals.
  • Assistència documental i de gestió en despatxos i oficines.
  • Nòmines i Seguretat Social.

L’equip tècnic de l’aplicació Qdcursos recorda que tots el centres que en formen part,  actualitzen constantment l’oferta formativa de l’APP i, en els propers mesos, hi hauran més cursos relacionats amb el sector de la comptabilitat.

Ara mateix el baròmetre del sector de la formació a Catalunya és l’aplicació Qdcursos. El projecte líder i referent que conté tota l’oferta formativa de formació professional ocupacional de tot el territori català.

Escriu el teu comentari