Els cursos de formació de màrqueting digital són els més demandats per part dels milers d’usuaris de l’aplicació de Qdcursos. Les sol·licituds per apuntar-se a aquest tipus de cursos de formació representa un 30% en els últims 6 mesos.

Des del tret de sortida de l’aplicació de Qdcursos del passat mes d’octubre de 2021, ha rebut la visita de més de 20.000 usuaris interessats en millorar les seves competències gràcies a l’àmplia oferta formativa d’arreu del territori català.

A més, aquesta aplicació ja ha assolit el miler de descàrregues mòbils sumant els sistemes operatius Android i IOS.

El màrqueting digital ara mateix és la principal competència professional preferida a millorar per part dels alumnes. Sobretot per la gran sortida professional que hi ha a l’hora de trobar feina. Han estat moltes les cerques realitzades tant a la pàgina web com en l’aplicació mòbil sobre els diferents cursos formatius relacionats amb aquesta temàtica.

Cursos Formatius Màrqueting Digital

Dintre de l’àmbit del màrqueting digital, hi ha moltes branques a l’hora d’oferir als alumnes els diferents tipus de cursos de formació. Per ordre de preferència dels usuaris, les formacions predilectes són les següents:

  • Community Manager.
  • Confecció i elaboració de pàgines webs.
  • Com elaborar un Plà de màrqueting.
  • Posicionament SEO/SEM.
  • Google Analytics.
  • Com elaborar una reunió virtual.
  • Gestió del màrqueting i comunicació.

Cursos Formatius Imatge i Edició

D’altra banda, hi ha uns altres cursos formatius relacionats amb el màrqueting digital com són els de disseny i edició de la imatge. Es tracta d’un tipus de competència necessària que molts professionals del sector, es preocupen en estudiar i aprendre per tenir uns coneixements bàsics. En aspecte destaquen cursos com:

  • Adobe Photoshop.
  • Adobe Illustrator.
  • Adobe Premiere.

Josep Ignasi Benet, tresorer de Catformació i responsable del projecte de Qdcursos, explica queels cursos de formació sobre el màrqueting digital són molt cridaners i atractius per la necessitat d’adaptar-se a les noves tecnologies i ampliar les competències professionals de cara a trobar feina en aquest sector”.

A més, afegeix quetots el centres que formen part de l’aplicació de Qdcursos sempre van actualitzant la formació a l’APP i, segurament, en els propers mesos hi hauran molts més cursos relacionats amb el màrqueting digital”.

Ara mateix el baròmetre del sector de la formació a Catalunya, l’aplicació Qdcursos, és que la majoria d’alumnes a l’hora d’escollir un curs de formació, trien el màrqueting digital com a temàtica predilecte per millorar les seves competències professionals.

Escriu el teu comentari