La formació s’ha convertit en un dels aspectes clau per diferenciar  candidats en el procés de selecció. És important que es tingui una formació i que estigui ben valorada per les possibles empreses que cerquen un perfil determinat per a incorporar a la seves plantilles. Per altre banda tot aquest tipus de formació t’aportarà un valor personal i diferents coneixements.

Formació no reglada, quina és la seva importància?

La formació no reglada és un factor que aporta coneixement, habilitats i experiència extra, de manera que també aportarà més oportunitats de treball a l’estar més preparats de cara al futur.

Facilita l’accés al món laboral, ja que el futur treballador estarà adquirint un coneixement específic. . Aquesta preparació, és cada vegada més ben valorada entre l’empresariat i  és un dels factors claus per poder diferenciar-se d’altres candidats .

És imprescindible en el món laboral al llarg de tota la vida, ja que tot treballador pot millorar les seves capacitats que alhora l’ajudaran a desenvolupar-se i millorar les seves competències professionals.

La formació està basada en l’aprenentatge pràctic, és a dir,  tot el que s’ensenya s’aplica posteriorment al món professional. També aporta els coneixements i les habilitats necessàries perquè l’empresa no hagi de formar la base del nou treballador.

Formar-te és necessari per actualitzar-te com a professional. A causa de les noves tecnologies, cada vegada més ens trobem immersos en una constant evolució en el sector, i com a treballador has de poder donar resposta a qualsevol situació que se’t presenti. Per això la formació ajuda al fet que  com a professional estiguis en evolució constant i  puguis fer front als reptes que se’t plantegin en el món laboral.

La formació no només t’aporta un valor en el sector professional, si no que  personalment incorpores coneixement i desenvolupes 6 factors d’aprenentatge:

  1. Coneixement
  2. Comprensió
  3. Resolució de problemas
  4. Síntesis
  5. Avaluació

On la podeu trobar?

Contrastada la importància de la formació no reglada en el món laboral, s’ha de saber que Qdcursos, és l’app digital líder en formació on hi ha més de 1.000 centres distribuïts per tot Catalunya, on pots cursar la formació que necessitis en cada moment. Qdcursos és la nova eina que t’ajudarà a trobar el curs que necessites de la manera més còmoda i fàcil possible. No dubtis en fer-la servir, ja que no només t’aportarà un senzill cercador, sinó que també podràs fer-la servir per parlar i col·laborar amb els teus professors i companys de classe.

Per què és tant important la formació no reglada? Què et pot aportar? Més oportunitats en l’àmbit laboral, desenvolupament personal i professional i un coneixement extra sobre les teves futures professions. A què esperes?, Qdcursos t’ofereix tota l’oferta formativa, descarregat l’app.

Escriu el teu comentari