Els idiomes són la manera principal de comunicar-se, aprendre més llenguatges avui en dia significa adquirir un coneixement extra i tenir més oportunitats en el món laboral.

És el moment de saber el per què us poden servir tots aquests idiomes i com podeu trobar la formació adequada. Per això, l’aplicació mòbil Qdcursos ofereix centres lingüístics amb professors especialitzats i certificats on podreu desenvolupar les vostres habilitats comunicatives de manera còmoda i professional.

La importància d’aprendre idiomes.

Avui en dia els idiomes s’han consolidat com un factor clau per poder arribar a l’èxit en l’àmbit professional. Actualment, en els llocs de treball ja demanen el nivell bàsic d’algún idioma, generalment l’anglès, ja que és un dels idiomes més parlats globalment.

Per aquest motiu, la importància de tenir competències en l’àmbit professional de saber idiomes és fonamental. Per on començar? Què fer per aprendre un idioma?

El primer pas serà determinar quin és l’idioma que voleu aprendre, el segon pas serà demanar ajuda de centres especialitzats en l’estudi lingüístic. I per últim, necessitareu cercar el centre que més os convingui per aprendre l’idioma en què esteu interessats.

Quins idiomes estan més ben valorats avui en dia?

Qualsevol idioma és important i ens aporta un gran coneixement, però en l’àmbit professional hi ha idiomes que tenen una major rellevància, de manera que depenent l’idioma que vulgueu aprendre, estarà més o menys sol·licitat en diferents professions.
Quins són els idiomes més valorats a escala professional?

  • Anglès, és l’idioma amb més importància perquè les empreses estan deixant de ser locals i la majoria de negociacions són a escala global, ja que és l’idioma principal en la comunicació entre companyes.
  • Alemany, actualment les empreses alemanyes tenen un gran poder i si alguna vegada heu de tenir relacions comercials amb alemanys s’ha de tenir en compte que valoren molt que es parli el seu idioma natal en una negociació.
  • Francès, si aspireu a tenir una carrera internacional necessitareu el francès, i més en el territori Europeu, ja que en diferents països la segona o inclús la primera llengua és el francès i aprendre’l pot facilitar diferents relacions comercials.

Qdcursos, formació lingüística al teu abast.

Ara que ja sabeu la importància dels idiomes, com i on podeu aprendre’ls? Doncs bé, a Qdcursos podreu trobar qualsevol centre arreu de Catalunya de manera digital i amb la màxima comoditat possibles.

En aquesta plataforma podreu fer la inscripció a centres amb professors especialitzats en idiomes com:

Els idiomes són importants? Quins tenen més rellevància en l’àmbit professional? Com ja hem comentat l’anglès, l’alemany i el francès són els idiomes que us recomanem que aprengueu. No saps on fer la teva formació? Qdcursos us ajudarà a trobar qualsevol centre de Catalunya on podreu fer la inscripció i aprendre l’idioma que vulgueu.

Escriu el teu comentari