Qdcursos ha aconseguit un total de 7.450 inscripcions d’alumnes als cursos de formació oferts pels diferents centres vinculats a aquesta aplicació mòbil.

Un èxit total tenint en compte que aquesta aplicació només té 9 mesos de vida, fet que ja la converteix en referent del sector de la formació.

Des del passat mes de novembre de 2021 on es va donar el tret de sortida d’aquest projecte digital impulsat per la Patronal CATFormació, Qdcursos només ha fet que crèixer en número d’inscripcions, número d’estudiants i número de descàrregues mòbils.

Un total de 4.190 alumnes han realitzat com a mínim un curs de formació, que han trobat a l’APP de Qdcursos. I la majoria d’aquests alumnes s’han fidelitzat i han seguit l’itinerari de cursos marcat per l’aplicació mòbil amb l’objectiu de seguir una evolució d’aprenentatge en funció de la temàtica escollida per formar-se.

Descàrregues mòbils APP

Les recomanacions, el posicionament digital i la bona acollida que ha rebut per part dels usuaris han generat més de 3.000 descàrregues mòbils aquests últims mesos.

En total l’aplicació ja ha aconseguit 3.434 descàrregues de les quals el 58% són de mòbils amb sistemes operatius Android i el 42% són des dels mòbils amb sistemas operatius iOS.

Qdcursos és una aplicació mòbil totalment gratuïta per a Android i iOS que CATFormació posa a disposició tant de centres i entitats de formació perquè difonguin els seus cursos com per a usuaris particulars que volen trobar fàcilment la formació que més s’adapti als seus interessos.

Josep Ignasi Benet, tresorer de Catformació i responsable del projecte, explica que un cop l’alumne finalitza el seu primer curs, acostuma a fer-ne un altre relacionat seguint l’itinerari marcat i recomanat per la pròpia aplicació. D’aquesta manera, l’alumne aprèn i millora les seves competències professionals des de diferents punts de vista i temàtiques del sector escollit en el qual s’està formant”.

A més afegeix que és una aplicació molt intuïtiva i fàcil de gestionar tant l’inscripció del curs com l’obtenció del certificat de cada curs”.

Com buscar els itineraris dels cursos de Qdcursos?

L’aplicació de Qdcursos compta amb un cercador intel·ligent que mostra els resultats de la cerca dels cursos prioritzant sempre les necessitats de l’alumne. També mostra els interessos dels usuaris, els itineraris formatius que necessiten completar o, fins i tot, la proximitat als diferents centres d’estudis.

A més, incorpora un procés d’inscripció integrat per posar les coses encara més fàcils. Qdcursos ofereix la possibilitat d’inscriure’s directament al curs escollit, des del propi dispositiu, sense haver de sortir de l’aplicació ni fer gestions complicades.

Cal recordar que el projecte de Qdcursos va néixer com una aplicació capdavantera i referent que conté tota l’oferta de formació professional ocupacional a tot el territori català.

Qdcursos ha assolit el seu principal objectiu que sempre ha estat apropar centres i alumnes a l’accés a tota la formació.

A falta de 3 mesos per celebrar el primer aniversari de l’aplicació de Qdcursos, CATFormació preveu que abans d’acabar l’any duplicaran i inclús triplicaran aquestes xifres davant l’allau de sol·licituds, tant de centres per oferir noves ofertes formatives com d’alumnes, que esperen nous cursos de formació per millorar les seves competències professionals en matèries específiques.

Escriu el teu comentari