Estàs interessat en un curs de formació sobre Adobe Photoshop? T’agradaria saber què és i per a que serveix aquest programa de il·lustració? En aquest article explicarem i detallarament les principals funcions d’aquest programa informàtic de disseny i quins objectius pots assolir en el curs d’Adobe Photoshop.

Des del seu llançament aquesta eina d’il·lustració compte amb una enorme popularitat en el sector de les empreses. Es tracta d’un programa complex, però al mateix temps senzill d’utilitzar per a l’edició d’imatges.

Conté una gran quantitat d’eines no només es poden editar imatges a nivell professional sinó també crear gràfics i fotografies. Des de crear una portada, passant per fer efectes de dispersió de partícules, fins a posar un tatuatge a la foto duna persona.

L’Adobe Photoshop et permet fer tot el que imagines quan vols editar qualsevol mena de fotografia.

L’any 1990 va ser quan el programa va passar a anomenar-se Photoshop i només estava disponible per a dispositiu com el Mac d’Apple. Dos anys després, es va crear una versió per a Windows.

Al començament el programa treballava en una sola capa, permetent col·locar efectes, textos, filtres i marques d’aigua. Actualment, el programa permet de múltiples capes per fer autèntiques obres d’art en imatges.

Aquesta eina està considerada una de les millors eines de la seva categoria, sent utilitzada per a professionals de la imatge com dissenyadors gràfics, fotògrafs, dissenyadors web o il·lustradors digitals, entre molts d’altres.

Per a què serveix l’Adobe Photoshop?

La principal finalitat d’aquest programa de disseny és editar o crear imatges amb l’ús de diverses eines com pinzells, llapis, farcits, formes, textos, relleus o efectes, entre d’altres. El programa suporta tota mena de formats d’imatge com ara JPG, GIF, PNG, PDF, TIF, entre molt d’altres.

• Per a un dissenyador gràfic, és molt útil per crear logotips, flyers, targetes i altres.
• Per a l’il·lustrador, serveix per crear dibuixos digitals sense utilitzar una imatge prèvia.
• I per al fotògraf, Adobe Photoshop s’ha convertit en un complet laboratori fotogràfic on podeu editar, corregir i retocar les fotos abans d’enviar-les a impressió.

En el curs de formació sobre l’Adobe Photoshop que trobaràs en l’APP de Qdcursos assoliràs els següent objectius:

Objectiu general:
• Realitzar, modificar i retocar imatges a través de l’última versió de photoshop.
Objectius específics:
• Identificar les principals eines d’edició, modificació i alteració d’imatge de les que disposa photoshop. Assimilar els coneixements necessaris per fer servir el photoshop amb destresa i dissenyar amb el programa com a eina principal.
• Dominar les principals funcions que ofereix el photoshop avançat per editar, modificar i guardar imatges en format digital.

Pel que fa el temari d’aquest curs el pot consultar en aquest article i en l’enllaç del propi curs:

  1. Microsoft windows
  2. Photoshop. primeres passes.
  3. Selecció d’imatges.
  4. Eines de colors en photoshop.
  5. Tècniques de pintura.
  6. Edició d’imatges.
  7. Digitalització i modificació d’imatges.
  8. Filtres, màscares, canals, paths i layers.
  9. Eines de text.

Informa’t aquí sobre aquest curs de formació sobre Adobe Photoshop.

Escriu el teu comentari