Qdcursos és l’App mòbil líder de la transformació digital del sector de la formació que necessites per trobar tota l’oferta formativa subvencional i privada. És l’eina on podràs descobrir qualsevol formació.

Descarrega-la ja

Com funciona?

Qdcursos és una eina digital que inclou tota l’oferta formativa subvencional i privada. És a dir, si esteu pensant en formar-se per adquirir més coneixements, esteu en el lloc indicat. Amb Qdcursos podreu descobrir i seleccionar qualsevol curs a Catalunya a través d’un cercador.

A més podreu comprovar quins certificats són els que heu adquirit després de cursar una formació.

Punts clau de l’APP

És una App que permet cercar tot el contingut formatiu de manera digital, només depeneu del vostre mòbil i una aplicació que el seu objectiu és digitalitzar el sector.

  • El primer avantatge que us ofereix, és que disposeu d’un ampli cercador que ofereix qualsevol curs disponible. I tot això a través del mòbil des d’una App intel·ligent i fàcil d’entendre.
  • Qdcursos disposa de més de 1000 centres disponibles on podreu trobar qualsevol curs us interessi.
  • El propòsit de l’App és digitalitzar el sector, per això us oferim l’oportunitat de buscar els vostres cursos a través del mòbil.
  • Qdcursos no només us ofereix un cercador de formació, sinó que també ofereix aplicacions complementàries com Qdprofes on podreu solucionar els  dubtes que tingueu amb el professor a través d’un xat, això genera una gran ajuda per l’alumne a més d’una millor qualitat de formació.

Qdcursos és l’eina que necessiteu si la vostra necessitat actual és seguir en la formació per adquirir més coneixement. Descarrega ja la App, perquè puguis gaudir de tots els cursos que estan disponibles. Volem acompanyar-te en la teva formació, per tant, a què espereu?

A continuació us deixem la pàgina web, on podràs consultar els cursos a través de Qdcursos | Inici

Què voleu aprendre avui ?

Escriu el teu comentari