Cada cop que un usuari realitzar una cerca a google sobre “Aprendre Anglès, sempre apareixen els mateixos articles sobre els consells o punts claus per aprendre aquest idioma.

La clau de l’èxit per aprendre anglès és triar un curs dins d’una institució amb àmplia experiència, impartit per mestres nadius certificats i un programa d’estudis innovador, amb una metodologia que et permeti aprendre de manera més senzilla i dinàmica.

Sense cap mena de dubte, per iniciar amb el peu dret l’aprenentatge d’un idioma la clau és el vocabulari. En la majoria del idiomes, moltes de les activitats diàries, com ara viatjar amb transport públic o demanar menjar en un restaurant, es poden fer amb un aproximat de 300 paraules.

A part del coneixement del vocabulari d’aquest idioma, és molt important seguir una metodologia d’un curs de formació en el qual tingui clar els objectius a assolir. Els punts claus per aprendre Anglès són:

Conèixer els verbs bàsics, phrasal verbs i com fer preguntes:

Per aprendre anglès és important saber escriure i conèixer els verbs bàsics, com ho són el to be, el to get, el to have. També, és fonamental tenir a present els verbs modal i la dinàmica de saber com conjugar-los i com fer-los servir en oracions

El vocabulari:

Elabora un llistat intel·ligent de les paraules més probable que utilitzis en el teu cercle més proper. En altres paraules, comença amb el vocabulari que utilitzaràs més en les teves activitats diàries. Així mateix. practica creant oracions o converses fent servir les paraules del llistat i d’aquesta manera les recordaràs amb facilitat.

Crea mapes mentals per situació:

No utilitzaràs les mateixes paraules per escriure un mail formal amb el teu cap que escriure per WhatsApp per demanar informes per comprar en una botiga de roba.

Pots apuntar preguntes, salutacions, comiats i paraules claus per a cadascuna d’aquestes situacions. Et serà d’ajuda per a memoritzar i classificar el vocabulari.

Estableix objectius:

En primer lloc, macar objectius es molt important per aprendre anglès. Els objectius han de ser mesurables i comparables. No s’hi val establir un objectiu del tipus vull ser més fluid en parlar. “Més fluid” no diu res en termes pràctics. També, has d’establir objectius que puguis complir en la teva evolució del curs.

Canvia l’idioma a l’ordinador i al teu mòbil:

Una de les recomanacions per aprendre anglès és envoltar-te durant les 24 hores del dia de l’idioma. Per això no cal anar-te’n a viure a un país on aquesta sigui la llengua oficial, n’hi ha prou amb petits trucs com canviar l’idioma dels teus dispositius. A més a més, això t’ajudarà a conviure amb el mateix vocabulari amb que els parlants nadius interactuen cada dia: el del telèfon i l’ordinador.

Finalment et recomanem el curs de formació Anglès B2C que trobaràs en l’APP de Qdcursos assoliràs els següents objectius:

  • En primer lloc, consolidar el nivell de coneixements generals.
  • En segon lloc, ampliar els coneixements generals, amb noves i més complexes estructures
  • En tercer lloc, adquirir i utilitzar nou vocabulari.
  • Finalment, millorar la capacitat de comunicació oral i escrita.

Escriu el teu comentari