L’aplicació líder de la formació professional de tot el territori català, Qdcursos, compleix un any de vida des del seu naixement.

El novembre de 2021, la patronal CATFormació feia el llançament de la presentació de l’APP mòbil Qdcursos, com una aposta per la transformació digital del sector de la formació amb la finalitat d’apropar els centres i els alumnes, per facilitar-los l’accés a tota la formació.

Aquesta aplicació va néixer amb l’objectiu de crear un cercador avançat on trobar-hi tots els cursos de formació de Catalunya, sigui quin sigui l’àmbit d’interès.

Qdcursos és un aplicació mòbil gratuïta que CATformació va posar a disposició a centres de formació perquè difonguin els seus cursos com per a usuaris particulars perquè trobin fàcilment la formació buscada a prop de casa. 

Josep Ignasi Benet, tresorer de CATFormació i responsable del projecte, explica quedes de la Patronal estem molt satisfets d’assolir aquest èxit de l’any de vida de Qdcursos, després del gran treball durant molts mesos abans del seu llançament”. 

A més afegeix quedesprés d’un any de vida, l’acollida d’aquesta aplicació ha estat espectacular per part dels usuaris, els quals han convertit Qdcursos en un APP fonamental i imprescindible en els mòbils de tots els alumnes”.

Com funciona l’APP Qdcursos?

L’aplicació de Qdcursos compta amb un cercador intel·ligent que mostra els resultats de la cerca dels cursos prioritzant sempre les necessitats de l’alumne. També mostra els interessos dels usuaris, els itineraris formatius que cal completar o, fins i tot, la proximitat als diferents centres d’estudis

A més, incorpora un procés pre-inscripció integrat per posar les coses encara més fàcils. Qdcursos ofereix la possibilitat d’inscriure’s directament al curs escollit, des del propi dispositiu, sense haver de sortir de l’aplicació ni fer gestions complicades.

Més de 3.000 descàrregues mòbils

Les recomanacions, el posicionament digital i la bona acollida dels usuaris han generat més de 3.000 descàrregues mòbils en un any de vida. 

En total, ja ha aconseguit 3.434 descàrregues de les quals el 58% són de mòbils amb sistemes operatius Android i el 42% són des dels mòbils amb sistemas operatius iOS.

Més de 7.450 inscripcions d’alumnes

Qdcursos ha aconseguit un total de 7.450 inscripcions d’alumnes als cursos de formació oferts pels diferents centres vinculats a aquesta aplicació mòbil.

Un total de 4.190 alumnes han realitzat com a mínim un curs de formació, que han trobat a l’APP de Qdcursos. I la majoria d’aquests alumnes s’han fidelitzat i han seguit l’itinerari de cursos marcat per l’aplicació mòbil amb l’objectiu de seguir una evolució d’aprenentatge.

La Patronal CATFormació es mostra molt feliç dels èxits aconseguits en aquest primer any de vida de l’aplicació mòbil Qdcursos. Tots aquests resultats reflexen l’encert del naixement d’aquest projecte digital que ha tingut entre tots els usuaris interessats en la formació professional.

Escriu el teu comentari