La nova oferta formativa professional de Qdcursos, pel proper any 2023, ja està enllestida i disponible pels milers d’usuaris de l’aplicació.

Els cursos formatius de l’aplicació Qdcursos de 2022 estan arribant a la recta final amb la realització dels últims cursos de l’any.

L’equip directiu de comunicació i màrqueting de la Patronal CATFormació, líder d’aquest projecte digital, han decidit anunciar part de l’oferta formativa professional del 2023.

L’oferta formativa de 2023 de Qdcursos ha tingut en compte les estadístiques de tots els centres formatius sobre quins han estat els cursos més sol·licitats pels alumnes al llarg de l’any. 

D’aquesta manera, aquest 2023 es busca cobrir les necessitats dels usuaris en funció dels seus interessos, per tal de millorar les seves competències professionals.

Els cursos d’idiomes, de màrqueting digital, de disseny gràfic, de gestió empresarial i de comptabilitat han estat els cursos formatius més demandats aquest any 2022. 

Òbviament, totes aquestes temàtiques de cursos es mantindran en el proper any i es potenciarà altres tipus de cursos més específics en diferents àmbits per ampliar l’oferta formativa de l’alumne.

Tots els centres d’estudis que nodreixen l’aplicació, han publicat els cursos de la programació de 2023 perquè els usuaris ho puguin consultar.

Encara que la programació completa de tot el 2023 s’anirà publicant de forma paulatina amb l’avançament dels mesos.

Josep Ignasi Benet, tresorer de CATFormació i responsable del projecte, explica que una de les premisses de la creació de Qdcursos és que la formació professional no s’aturi mai, independentment, de l’època de l’any en la que estem. Amb aquesta aplicació sempre hi haurà cursos de formació a realitzar”.

Objectius 2023

Qdcursos compta actualment amb un total de 7.450 inscripcions d’alumnes als cursos de formació, dels quals uns 4.190 alumnes han realitzat com a mínim un curs de formació, que han trobat a l’APP de Qdcursos.

A més, l’aplicació Qdcursos ha registrat més de 3.000 descàrregues mòbils en un any de vida.

La previsió de tot l’equip tècnic i creatiu de Qdcursos preveu duplicar les xifres aconseguides en aquest 2022.

Escriu el teu comentari