L’aplicació mòbil del sector de la formació “Qdcursos” ha superat ja les 1.000 descàrregues mòbils per part dels usuaris. 

Aquesta aplicació nascuda ara fa 4 mesos de la mà de CATFormació, ha assolit ràpidament la xifra de 1.000 descàrregues mòbils.

En total l’aplicació ja ha aconseguit 1.317 descàrregues:

  • El 73% són de mòbils amb sistemes operatius Android.
  • El 23% són els mòbils amb sistemes operatius iOS.

CATFormació va presentar aquest projecte de digitalització el passat mes de novembre, amb l’objectiu de liderar el sector de la formació els propers anys.

La finalitat de Qdcursos és apropar centres i alumnes convertint aquesta l’aplicació en tot un referent de la formació al territori català.

El President de CATFormació, Albert Colomer, afirma que estem molt contents amb el número de descàrregues que hem assolit en tan poc temps. L’aplicació té molt bona acollida i esperem duplicar el número de descarreguen ben aviat”.

Com neix la aplicació mòbil “Qdcursos”?

Qdcursos neix de la idea de crear un cercador avançat on trobar-hi tots els cursos de formació professional de Catalunya, sigui quin sigui l’àmbit o el sector d’interès, així com un ampli ventall de cursos privats no reglats com idiomes.

L’aplicació de Qdcursos compta amb un cercador intel·ligent que mostra els resultats de la cerca dels cursos prioritzant sempre les necessitats de l’alumne. També mostra els interessos dels usuaris, els itineraris formatius que necessiten completar o, fins i tot, la proximitat als diferents centres d’estudis.

A més, incorpora un procés d’inscripció integrat per posar les coses encara més fàcils. Qdcursos ofereix la possibilitat d’inscriure’s directament al curs escollit, des del propi dispositiu, sense haver de sortir de l’aplicació ni fer gestions complicades.

Josep Ignasi Benet, tresorer de CATFormació i responsable del projecte, explica que estem rebent un molt bon feedback per part dels usuaris els quals estan encantats de tenir tota la formació disponible del territori català en una aplicació mòbil”. A més afegeix queés una aplicació molt intuïtiva i fàcil de gestionar tant la inscripció del curs, el propi curs i l’obtenció del certificat del curs”.

Qdcursos és una aplicació mòbil totalment gratuïta per a Android i iOS que CATFormació posa a disposició tant de centres i entitats de formació perquè difonguin els seus cursos com per a usuaris particulars perquè trobin fàcilment la formació que busquen a prop de casa. 

Escriu el teu comentari