La formació juga un paper fonamental i crucial en aquesta societat. Cada cop hi ha molta més competència en el mercat laboral, i això implica que sigui més complicat trobar feina, és per això que com més temps i dedicació inverteixis en la teva formació, molt més preparat estaràs i moltes més possibilitats tindràs.

Per què és important que et segueixis formant?

La formació ens permet un augment notable a la nostra autoestima, al nostre creixement personal hi adquirint noves habilitats socials com, per exemple, l’empatia, el compromís, el fet de saber expressar-se, entre moltes altres.


De manera indirecta, provoca una millora en les nostres relacions socials. Això és gràcies a l’educació, ja que ens capacita a interactuar amb el nostre entorn de manera sana.

En què més ens ajuda la formació?

La formació no només t’ajuda a créixer com a persona, sinó que també a créixer en l’àmbit professional. Incrementa la productivitat, augmenta la motivació, genera més confiança en la mateixa organització, suscita un sentiment d’adhesió i pertinença a l’empresa, disminueix la sensació d’estancament professional i augmenta els períodes de permanència a l’empresa.


Gràcies a això, et veus amb la capacitat d’adquirir més responsabilitat com per exemple, prendre decisions importants, ja que tens els coneixements suficients per fer-ho, a la resolució de conflictes d’una manera eficaç.


D’aquesta manera, la reputació que vas adquirint a una empresa o organització és inqüestionable. Les teves capacitats tècniques i les habilitats socials que has adquirit a través de la formació et permetrà accedir o ascendir al mercat laboral.

Formació amb Qdcursos

Com ja sabeu, Qdcursos és l’App mòbil líder en l’oferta formativa subvencional i privada. Si esteu pensant a trobar la formació que més us interessi, aquesta és l’eina que necessitareu per trobar qualsevol curs disponible arreu de Catalunya. Qdcursos disposa de més de 1.000 centres on podràs trobar formació de qualitat i continuar adquirint nous coneixements per l’àmbit professional.

Recomanacions per a la formació

  • Organitzar i planificar les tasques t’ajudarà a ser més responsable i crear una rutina d’estudi que funcioni.
  • Tenir un espai per a l’estudi òptim, t’ajudarà a evitar qualsevol distracció i tenir una millor eficàcia a l’hora de formar-te.
  • Estar motivat, és un dels punts claus, ja que amb una bona actitud podràs assolir millor les teves competències.  

La formació té la capacitat de marcar un abans i un després en pràcticament totes les àrees de la nostra vida. T’animem a descobrir tots els cursos que tenim a la teva disposició perquè puguis continuar aprenent i completis la teva educació professional.

Escriu el teu comentari